Heldere doelen,
efficiënte veranderingen

De mens is de motor achter elke verandering

Christien van den Berg
Berg Formatie

Diensten van Berg Formatie leiden tot een doelmatige bedrijfsvoering

Om organisatiedoelen te bereiken is draagvlak nodig. De mensen maken je bedrijf. Bij veranderingen is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op – blijven – staan. Dat is waar Berg Formatie zich voor inzet.

Turnaround- en verandermanagement

Een frisse blik doet wonderen. Berg Formatie heeft ruime ervaring met verandermanagement. Herinrichten van P&O afdelingen zodat zij een bijdrage leveren aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Ze neemt de mensen daarin mee: van een afdeling die zich voornamelijk richt op operationele personeelskwesties, naar een afdeling die zich profileert als HR Business Partner. Zo komen Personeel en Organisatie in balans.

Lees meer over verandermanagement

HRM manager op projectbasis

Berg Formatie levert tijdelijk extra kennis en ervaring als interim manager HRM. Iets waar organisaties tijdelijk behoefte aan kunnen hebben. Interim management heeft zich ontwikkeld van bijna uitsluitend crisismanagement (het oplossen van problemen) tot breed verandermanagement (het voorkomen van problemen). Berg Formatie heeft oog voor de ‘needs en beliefs’ van de opdrachtgever. Denkt en handelt vanuit de belangen van alle stakeholders.
Lees meer over Interim management

Ervaren Manager P&O a.i. / Directeur P&O a.i.

Berg Formatie is van mening dat Personeel en Organisatie een samenspel is en altijd in balans moet zijn. De organisatie(doelstellingen) en afdeling P&O behoren immers congruent én consistent te zijn. In dit brede scala aan activiteiten ligt de kracht van Berg Formatie. Organisatie en personeel staan nooit op zich. Ze werken samen in een complexe omgeving en samenwerkingsverbanden. Daarom werkt Berg Formatie samen met deskundige en gekwalificeerde professionals als het gaat om multidisciplinaire vraagstukken.
Lees meer over P&O advies

Projectmanagement

Begeleiden bij werving- en selectieprocedures, implementeren van integraal personeelsbeleid, van A tot Z regelen van ontslagprocedures… Schakel Berg Formatie in als projectmanager voor een succesvol resultaat.
Lees meer over projectmanagement

Kwaliteit gegarandeerd

Berg Formatie is:

  • ingeschreven in het Register voor Interim Managers als Registered and Qualified Interim Manager (RQIM)
  • lid van de Nederlandse Vereniging voor Interim Managers (NVIM)

Contact

© Berg Formatie bv 2013 | creatie & realisatie puur!fct