Heldere doelen,
efficiënte veranderingen

Berg Formatie heeft IrisZorg in een cruciale fase in de organisatie-ontwikkeling ondersteund. Op buitengewoon deskundige, effectieve én zeer plezierige wijze bracht Christien de organisatie naar een kwalitatief hoger level.

Wim (W.J.) Foppen MSM
Raad van Bestuur IrisZorg

Verandermanagement: ondersteuning, inspiratie en advies bij veranderingen

Veranderingen binnen een bedrijf hebben heel wat voeten in de aarde. Berg Formatie is specialist in het omwoelen van de aarde en het vervolgens netjes planten van de juiste zaadjes. Zodat besturen en directies voor ze het weten weer beschikken over een prachtig landschap dat klaar is voor de toekomst.

Organisatiedoelstellingen en belangen van werknemers

Alle beeldspraak terzijde. Veranderingen zijn lastig. De balans tussen doelstellingen van een organisatie en het meekrijgen van alle werknemers hierin, is precair. Een ‘buitenstaander’ inschakelen om veranderingen op alle niveaus te managen is zinvol. Berg Formatie motiveert en enthousiasmeert. Zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op (blijven) staan.

De volgende elementen spelen een grote rol bij het verandermanagement van Berg Formatie:

  • nut/noodzaak van de verandering communiceren
  • planmatige uitwerking
  • structuren aanpassen
  • draagvlak creëren

Geen losse eindjes

Een opdracht afronden wil bij Berg Formatie zeggen: geen losse eindjes. Een opvolger kan vanaf de eerste minuut de draad oppakken.

Contact

© Berg Formatie bv 2013 | creatie & realisatie puur!fct